TAVAMBA: Nalazim se u najboljem periodu u karijeri, san je LŠ

Autor:

Sport

06.12.2017

11:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Partizana otputovali su u Kijev, gde će u četvrtak od 19 časova odmeriti snage sa Dinamom u okviru šeste runde B grupe Lige Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug
Leandre Tavamba

Obe ekipe izborile su plasman u eliminacionu rundu, a utakmica u prestonici Ukrajine doneće odluku ko će osvojiti prvo mesto u grupi. Partizanu je neophodan trijumf kako bi prvi prošao kroz cilj.

Napadač crno-belih Leandre Tavamba istakao je da je duel sa Dinamom dobra uvertira pred naredne mečeve u Ligi Evrope.

- Izborili smo plasman u narednu fazu i utakmica u Kijevu će biti drugačija. Međutim, ima svoj značaj jer igramo za prvo mesto u grupi. Biće to odlična uvertira za narednu fazu, gde nas očekuju jači protivnici. Nadam se ćemo odigrati dobru utakmicu protiv Dinama - rekao je Tavamba pred put u Kijev.

Stameni Kamerunac je naglasio da je njegov cilj da jednog dana zaigra u Ligi šampiona.

- Nalazim se u najboljem periodu u karijeri. Dolaskom u Partizan dobio sam priliku da igram u Ligi Evrope. Moj san je da igram u Ligi šampiona. Nastaviću sa napornim radom i možda već sledeće sezone zaigram u Ligi šampiona - dodao je Leandre Tavamba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading