Juventus se izvinio Interu pred derbi!

Autor:

Sport

06.12.2017

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Narednog vikenda na programu je veliki "Derbi Italije", kako će aktuelni šampion u okviru 16. kola ugostiti Inter.

RepublikaFoto: Youtube.com/juventus
Zvanični grb Juventusa

Krenulo je da varniči na "Apeninima", kada je na TV kanalu "Stare dame" predsednik komunikacija Juventusa Sandro Peljo izjavio da bi voleo da "ukine Inter sa ovog sveta".

- Sanjam o tome da ih zakopamo, ukinemo ih sa ovog sveta, uklonimo im i najmanji tračak nade i želje da su postali normalan tim. Moraju da ostanu u kanalizaciji gde su bili prethodnih godina, skrivajući se u tami samog dna - izjavio je Peljo tokom jedne emisije na "JTV".

On je shvatio da je njegova izjava bila preterana i da je podigao veliku prašinu, pa je rešio da napiše izvinjenje, navodno putem "Tvitera".

- Mnogi Interisit su bili besni i uvređeni nakon onoga što sam poželeo pred subotnji meč. Čak su mi i braća Bjankoneri zamerili. Šalio sam se, to je bila prozivka u trenutnu euforije i zabave, verovatno sam preterao. Reč kanalizacija nije lepa i nije trebalo da je kažem. Ukoliko se neko povređenim, izvinjavam se. Videćemo se na terenu u subotu, jedni će pobediti, drugi izgubiti. Ko god da pobedi podsmevaće se drugim - napisao je Peljo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading