Evropski kolosi čekaju iza ćoška: KOGA MOGU DA IZVUKU PARTIZAN I, MOŽDA, CRVENO-BELI?

Autor:

Sport

07.12.2017

16:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Partizan je obezbedio igranje i na proleće u Ligi Evrope, a Crvena zvezda bi protiv Kelna trebalo da overi prolaz u narednu rundu. Iako je možda preuranjeno, zanimljivo bi bilo pogledati listu potencijalnih rivala za srpske klubove.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Žreb za nokaut-fazu LE održaće se u ponedeljak

Nema sumnje, voda već ide na usta pristalicama Partizana od kombinovanja sa kime bi mogli da se sastanu u 1/16-finala Lige Evrope u februaru.

Crveno-beli se nadaju da će nakon Kelna i oni imati slične slatke muke, a mi vas ovom prilikom upoznajemo sa imenima potencijalnih rivala beogradskih klubova.

Tako bi rivali Partizana, a možda i Crvene zvezde mogli da budu Nica, Napoli, Spartak Moskva, Sletik, Borusija Dortmund, Viljareal, Milan, Arsenal, Salcburg, Lacio, CSKA Moskva, Atletiko Madrid, Lajpcig i Sporting.

Trenutno jedina dilema jeste da li ćemo polovinom februara naredne godine imati dva evropska spektakla u srpskoj prestonici, ili samo jedan...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading