TERZIĆ: Dovodimo četiri igrača, dogovori su pri kraju! Ide samo Boaći!

Autor:

Sport

09.12.2017

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ričmond Boaći može da ide iz Crvene zvezde, ostali ne! To je plan generalnog direktora Crvene Zvezde Zvezdana Terzića.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Terzić ima jasan plan

Terzić je gosotovao na televiziji Al Džazira i tom prilikom je poručio zvezdaškoj javnosti:

- Znamo koja četiri igrača želimo da dovedemo, dogovori sa klubovima su pri kraju, a čak i ako odu Boaći ili još neki igrač, bićemo na proleće jači nego ove jeseni. Nama je u planu da ode samo najbolji strelac Ričmond Boaći pošto imamo interesovanja iz Premijer lige. Osim njega trudićemo se da zadržimo ostatak tima, a želimo da u januaru formiramo tim za kvalifikacije za Ligu šampiona sledećeg leta. Nećemo čekati jun, želimo da se ekipa uigra - jasan je bio Terzić.

Osvrnuo se Terzić i na proleće u Evropi posle 25 godina.

- Poklopile su se kockice u mozaik i sve to je rezultiralo sjajnim uspehom. Krenuli smo u junu skromno u ovo takmičenje i iz utakmice u utakmicu raslo je i samopouzdanje igrača. Investirali smo kao nikada do sada. Doveli kvalitetne igrače, platili smo visoka obeštećenja, dali visoke plate - rekao je Terzić, a potom nastavio:

- Bili smo svesni da ne možete da dobijete na lutriji ako ne kupite loz. Morate imati velike igrače da biste napravili veliki tim. Crvena zvezda je veliki klub sa armijom navijača koji mnogo očekuju i najskuplji je neuspeh. Platili smo taj ceh prethodnih godina zbog ogromnih dugova i finansijskih problema, ali tri godine iza nas iskoristili smo za finansijsku stabilizaciju i sada smo bili spremni da uložimo veća finansijska sredstva kako bismo napravili snažan tim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading