ALEGRIJEV IZBOR ZA DERBI: Bufon van tima, Dibala na klupi?!

Autor:

Sport

09.12.2017

10:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U subotu je na programu ‘Derbi Italije’ između Juventusa i Intera. Veliki italijanski počinje na Allianz Stadionu u Torinu u 20:45 sati.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dibala će početi derbi sa klupe

Kapitan i prvi golman Điđi Bufon neće moći da nastupi zbog povrede, pa će Vojčeh Šćešnji dobiti priliku na golu. Uz Buffna, Stefan Lihštajner i Marko Pjaca takođe će propustiti večerašnji derbi.

Mediji u Italiji pišu da će Alegri najboljeg igrača svoje ekipe Paula Dibalu ostaviti na klupi. Nagađa se kako Alegri ovim potezom pokušava da prodrma indisponiranog Argentinca. Pored njega sa klupe bi meč trebao da počne i standardni bek Aleks Sandro, a ni Kedira neće početi meč.

Kod Intera se očekuje standardan sastav koji je Spaleti izvodio na teren tokom dosadašnjeg dela sezone. Jedina dilema je pozicija centralnog veznog, gde se borba vodi između Roberta Galjardinija i Marcela Brozovića.

Juventus (4-3-3): Šćešnji; De Šiljo, Benatia, Kjelini, Asamoa; Markizio, Pjanić, Matuidi; Kvadrado, Iguain, Daglas Kosta.

Inter (4-2-3-1): Handanović; D’Ambrosio, Škriniar, Miranda, Santon; Većino, Galjardini; Kandreva, Borha Valero, Perišić; Ikardi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading