Pjanić: Izgubili smo dva boda protiv Intera

Autor:

Sport

10.12.2017

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juventus je sinoć na svom stadionu dočekao Inter. Mreže su mirovale pre svega zbog loše realizacije crno-belih iz TOrina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Miralem Pjanić

- Evidentno je da su igrači razočarani, jer smo bili bolja ekipa na terenu, ali svoje šanse nismo iskoristili. Inter je dobra ekipa, imaju kvalitet, a ja poznajem rad njihovog trenera Luciana Spallettija. Šteta, bili smo bolji i mogli smo više da uradimo za pobedu - rekao je nogometaš Juventusa.

Stara dama se okreće narednim utakmicama.

- Moramo osvajati više bodova, jer ja smatram da smo u ovoj protiv Intera izgubili dva, posebno jer Inter nije imao šansi za gol. Ipak, igraju odličnu sezonu, a ako ekipe u vrhu nastave ovim tempom, prvak će biti odlučen na samom kraju sezone - kazao je Pjanić.

Cilj Juventusa je da osvoji sedmu titulu u nizu.

- Juventus je uvijek poštovao svoje protivnike, ali smo ovu utakmicu morali dobiti. Ipak, lopta jednostavno nije htjela u mrežu. Želimo nastaviti dominirati u Seriji A te osvojiti sedmi Scudetto u nizu. Dat ćemo sve od sebe - dodao je reprezentativac Bosne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading