Radovanović kao kapiten predvodio Kjevo do remija sa "vučicom"

Autor:

Sport

10.12.2017

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika čast pripala je našem internacionalcu Ivanu Radovanoviću da kao kapiten Kjeva povede ekipu u prvenstveni dvoboj sa Romom, a favorita je njegov tim iznenadio dobro organizovanom igrom koja je i dovela do remija - 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Kjeva su osvojili bod protiv Rome

Radovanović, 29-godišnji Beograđanin koji je karijeru počeo u Partizanu, a igrao i za Smederevo, Atalantu, te na pozajmicama u Pizi, Bolonji i Novari, u Kjevu je od 2013, a upravo je kao kapiten izveo ekipu na meč sa "vučicom" u Veroni.

I, nije mu bilo lako, jer je četvrtoplasirana Roma opsedala gol rivala, no 23 šuta nisu bila dovoljna da se savlada golman Sorentino, koji je intervenisao u sedam situacija.

Sa Ivanom Radovanovićem kao kapitenom, Kjevo je postao tek četvrti tim koji je u ovoj sezoni Serije A igrao protiv rimskog giganta, a ostao neporažen, što mu je ove nedelje donelo skok sa 12. na deseti poziciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading