(VIDEO) Ovako CSKA i Viktorija igraju ove sezone

Autor:

Sport

11.12.2017

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski šampion Partizan igraće protiv Viktorije Plzen u šesnaestini finala Lige Evrope, dok će Crvena zvezda odmeriti snage sa ruskim CSKA. Obe rivalske ekipe su bile nosioci na žrebu, što znači da u dvomeč ulaze kao favoriti, i da revanš mečeve igraju na domaćem terenu.

RepublikaFoto: instagram.com/fkpartizan/crvenazvezdafk
Navijači Crvene zvezde i Partizana

Zvezdin rival CSKA iz Moskve je jedna od osam ekipa koje su iz Lige šampiona kao trećeplasirane u grupi prešle u Ligu Evrope.

"Armejci" su u grupi Lige šampiona igrali sa Mančester junajtedom, od kojeg su izgubili oba meča (4:1, 2:1), švajcarskim Bazelom, kojeg su jednom pobedili, a jednom izgubili (2:1, 0:2), dok su portugalsku Benfiku oba puta savladali (2:1, 2:0).

U prvenstvu Rusije CSKA trenutno zauzima peto mesto sa bilansom 10-5-5 i ima sedam bodova manje od lidera Lokomotive.

Upravo minulog vikenda "armejci" su igrali večiti derbi protiv Spartaka i izgubili 3:0, navijači Spartaka iz Moskve su najavili da podrže bratski klub u glavnom gradu Moskve.

Što se tiče Viktorije Plzenj, ona je bila pobednik grupe G u Ligi Evrope.

Česima su rivali u grupi bili rumunska Steaua od koje su jednom izgubili (3:0) i jednom pobedili (2:0), zatim švajcarski Lugano, sa kojim su takođe imali bilans pobeda (4:1) i poraz (3:2), dok su izraelski Hapoel Ber Ševu oba puta pobedili (3:1, 2:0).

Plzen u domaćem šampionu imaju fantastičan učinak od 15 pobeda i jednog remija, sa samo pet primljenih golova u 16 kola!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading