TERZIĆ: Boaći odlazi, za Joveljića je još rano!

Autor:

Sport

11.12.2017

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić kaže da se od napadača Dejana Joveljića očekuje mnogo, ali i da nije isto davati golove juniorima i seniorima.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Joveljić je dugoročan projekat i pitanje je da li on može da odgovori zahtevima Vladana Milojevića sada u ovom momentu. Videćemo, jedno je davati golove u juniorskoj konkurenciji, a drugo je kad se sudarite sa seniorima. On je biser za kog klub ima velike planove, ne treba žuriti -rekao je Terzić. 

Za seniore je debitovao u nedelju protiv Borca, posle čega je Terzić porazgovarao sa njim. 

- Posle debija je bio srećan, dečačka radost. Treba da napravimo plan karijere da vidimo šta je najbolje za njega. On mora da ima jednu minutažu i u seniorskoj konkurenciji - kaže direktor Zvezde koji ponavlja da će u januaru verovatno otići Ričmond Boaći. 

- Pešić je pokazao da će biti dostojna zamena, on je možda bio i ponajbolji igrač Zvezde ove jeseni, međutim zbog nekog spleta okolnosti najvažnije utakmice je počinjao sa klupe -kaže Terzić. 

Zvezda će se tokom zime pojačati, spekuliše se sa imenima El Fardu Bena iz Olimpijakosa, Ivanića i Milunovića iz BATE Borisova i Milana Jevtovića iz Antalije. 

- Ne govorimo sada o imenima, ali mi znamo šta hoćemo i radimo na tome. Ne bih o imenima. A pričaćemo kada završimo posao - zaključio je Terzić. 

Jedna od glavnih uzdanica će i pored toga ostati napadač koji je za omladince ove sezone dao 33 gola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading