Krasić otvoreno priznao: NAVIJAĆU ZA CSKA PROTIV ZVEZDE!

Autor: hotsport.rs

Sport

12.12.2017

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji reprezentativac Srbije u fudbalu i igrač CSKA iz Moskve Miloš Krasić izjavio je za portal "HotSport" da ću u duelu 1/16-finala Lige Evrope navijati za njegov bivši klub u sudaru sa Crvenom zvezdom. Krasić se ovom prilikom dotakao i reprezentacije, odnosno šansama "Orlova" na SP u Rusiji narednog leta.

Krasić iz vremena kada je nastupao za Juventus

– Crveno-beli su dobili jakog protivnika koji igra ofanzivan fudbal. Beleže dobre rezultate kako u Rusiji, tako i u Evropi. Zvezdi neće biti lako, ali je trenutno u boljoj formi u odnosu na CSKA kome u šampionatu ne cvetaju ruže. Rusi će sa priprema pravo na megdan Zvezdi, što može da bude otežavajuća okolnost. Tamo sam bio sedam godina, navijaću za „Armejce“, ali ću za dobrobit srpskog fudbala biti srećan i ukoliko Crvena zvezda prođe - kaže Miloš Krasić za "HotSport".

Fudbaler poljske Lehije bio je deo tima koji je pod Radomirom Antićem obezbedio prolaz na Mundijal u Južnoj Africi 2010. godine. Krasić će sada preko TV-a pratiti nastupe reprezentacije Srbije na planetarnom šampionatu u Rusiji.

– Pokazali smo zavidan kvalitet u ovim kvalifikacijama. Viđen je kontinuitet, a to je donelo dobru igru. Nismo slučajno sa prvog mesta otišli na Svetsko prvenstvo. Nijedan protivnik neće biti lak, a maksimalna posvećenost i vredan rad daće rezultat. Biće pritiska na mlade igrače, ali verujem da će momci predstaviti Srbiju u najboljem svetlu, optimističan je Krasić

Iskusni vezista je potom detaljnije analizirao grupu E.

– Mislim da o Brazilu ne treba trošiti reči. Srbija je pre nekoliko godina igrala prijateljski meč sa „kariokama“. Protiv njih će nam trebati dosta sreće, a što se ostalih tiče… Švajcarska je takođe pokazala da može da igra dobro u kontinuitetu, imali su jedan poraz u kvalifikacijama. Što se individualnog kvaliteta tiče, prednost je na našoj strani, Kostariku ne poznajemo dobro, ali verujem da će stručni štab obaviti dobar posao i da ćemo spremno ući u utakmicu.

Krasić je otkrio i koga će još pored Srbije bodriti na Mundijalu juna i jula naredne godine.

– Navijaću za Srbiju i Rusiju. Mislim da bismo svi voleli da se te dve reprezentacije sretnu u polufinalu ili finalu. Teško je govoriti o favoritima, ali prednost će imati Brazil, Nemačka i Argentina, zaključak je Miloša Krasića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading