BORJAN: Da stavimo pečat na savršenu sezonu

Autor:

Sport

12.12.2017

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Crvene zvezde Milan Borjan priželjkuje da se u svom drugom nastupu na večitom derbiju, ponovi scenario iz avgusta, kada nije imao mnogo posla protiv Partizana.

Milan Borjan

- Neka ponovo budem bez ozbiljnijeg posla, ne bih imao ništa protiv. Spreman sam, naravno, za ozbiljnu utakmicu, kakva derbi jeste. Nikad se ne zna šta nosi, potrebna je maksimalna koncentracija - rekao je Borjan za "Sportski žurnal".

On ističe da tajna uspeha Zvezdine odbrane leži u besprekornoj taktici Vladana Milojevića.

- Radimo fenomenalno analize, to mnogo utiče da bismo došli u situaciju da nam protivnici ne stvaraju mnogo šansi.

U slučaju remija Crvena zvezda bi zadržala prednost od devet bodova u odnosu na Partizan, ali Borjan se ne zadovoljava bodom.

- U svaku utakmicu ulazimo sa namerom da osvojimo tri boda, ništa se ne menja pred ovaj meč. Nema razloga da ne razmišljamo tako.

Pobeda bi odvela Crvenu zvezdu do zimovanja na ogromnih plus 12.

- Imamo priliku da maksimalno ulepšamo dugu priču i pobedom stavimo pečat na savršenu sezonu. Spremamo se da to i učinimo - poručio je Borjan, a prenosi "Sportski žurnal".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading