Savo i Pižon prokomentarisali žreb večitih: PROTIVNICI NISU ATRAKTIVNI, BIĆE VRLO TEŠKO!

Autor:

Sport

12.12.2017

13:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalske legende Partizana i Crvene zvezde Savo Milošević i Vladimir Petrović Pižon prokomentarisali su na gostovanju "TV Pink" šanse dva kluba u nastavku takmičenja u Ligi Evrope. Njih dvojica su se usaglasili da protivnici nisu preterano zanimljivi, ali da to ne znači kako će nekome biti lako.

RepublikaFoto: Tanjug
Igrači Partizana i Zvezde izbegli fudbalske ale, međutim i dalje nisu favoriti

Popularni Pižon je istakao da nije preterano zadovoljan žrebom, kao i da ga posebno plaše ruske ekipe.

- Nikad nisam voleo da igram protiv ruskih klubova. Tvrdi igrači, teški, uporni, mada se malo promenio njihov fudbal u poslednje vreme. I oni vole sad već i da se nadmeću, ranije su igrali fizički jako. Ja sam voleo da nam dođe Braga - priznao je Petrović.

On kaže da je CSKA vrlo stabilna i kompaktna ekipa, a da očekuje kako će se dodatno pojačati pred ove duele.

- To su sve iskusni igrači koji dugo igraju zajedno. Jedan ozbiljan tim i veoma teško će nam biti, ali jedno je u priči, a drugo na terenu. Ne sumnjam da ćemo dovesti par igrača, ali i oni će. Oni to mnogo lakše rade nego mi, jer imaju više para. Ali, treba pogoditi i pri dovođenju igrača. Ako dovedemo dobre igrače, možemo da se uhvatimo u koštac sa njima - dodao je Pižon.

Sa druge strane Milošević nije preterano oduševljen igrama Partizana ove jeseni, pa smatra da će protivnik kakav je Viktorija iz Plzenja biti vrlo tvrd orah.

- CSKA je u stanju da dovede bilo koga, Viktorija nije toliko atraktivna, ali i Zvezda deluje bolje na terenu u odnosu na Partizan, pa su šanse podjednake. I kada je bilo izvlačenje grupa LE, rekli smo da je Zvezda dobila jaču grupu, pa je uspela da prođe, ali neće biti lako ni jednima, ni drugima - izjavio je Milošević.

Bivši napadač Partizana i reprezentacije kaže da očekuje da Partizan zaigra bolje na proleće , nego sada.

- Ja se nadam da neće biti strahopoštovanja. Partizan ako želi da uđe ravnopravno, moraće mnogo bolje i defanzivno i ofazivno. U Ligi dosta škripi, a Viktorija je bolja od svih ekipa sa kojima se Partizan sreo u grupi. Sigurno je da je i trener Đukić svestan da može mnogo bolje. Par meseci je pred njima, ima vremena, možda dovedu i neka pojačanja - dodao je Savo Milošević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading