PEŠIĆ: Stojković je najbolji, svaka mu čast

Autor:

Sport

13.12.2017

21:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić zadovoljan je igrom u derbiju i ističe da je vrlo srećan zbog gola koji je njegov saigrač Ričmond Boaći

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Pešić

Partizan i Zvezda su igrali 1:1 u 156. večitom derbiju, Aleksandar Pešić nije postigao gol, iako je imao sjajnu priliku u prvom poluvremenu.

- Imali smo mi neke šanse, imali su ih i oni. Mislim da moramo biti zadovoljni. Mi smo došli s namerom da pobedimo i da pobegnemo na 12 bodova ali šta je, tu je - ističe Pešić.

Zvezda je imala nekoliko dobrih pokušaja, a golman Partizana Vladimir Stojković je jedan zicer "skinuo" sa par metara.

- I ovog puta je pokazao da je naš najbolji golman, svaka mu čast. Dok Srbija ima takvog golmana, mislim da nema zbog čega da brine -  hvali 25-godišnjak golmana protivničkog tabora.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Pešić

Njegov saigrač Ričmond Boaći je postigao gol i postavio konačan rezultat. 

- Vratilo mu se za onaj promašaj protiv Kelna. Takav je život napadača, jednom daš, drugi put promašiš. Mislim da je u pravom trenutku postigao pogodak i zahvalan sam mu zbog toga.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

Iako je dobrim rezultatima svog tima doprineo sa 17 golova ove sezone, Pešić ne žali zbog toga što se nije upisao u listu strelaca i raduje ga Boaćijev gol.

- Da smo izgubili, bilo bi mi žao. Jeste mi malo krivo, ali dobro, idemo na odmor, imamo devet bodova prednosti i nemamo za čime da žalimo. Boaći je moj "amigo mio" tako se zovemo. Stvarno poštujemo jedan drugog i nema među nama nikakvog takmičenja. Stvarno mi je drago kao da sam ja dao gol - zaključuje Pešić.    

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading