Zvezda pred najvažnijim potpisom ove zime!

Autor:

Sport

15.12.2017

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su jednu od najboljih polusezona u poslednjih 20 godina, a tvorac ovih postignuća mogao bi kao nagradu da dobije produžetak saradnje, sa jačim primanjima od naredne godine.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Milojević je svojim rezultatima zaslužio produžetak ugovora

Trener Vladan Milojević postao je prvi po procentu uspešnosti u prvenstvu ispred Italijana Valtera Zenge, odveo je prvo crveno-bele u grupnu fazu Lige Evrope, a zatim sa njima obezbedio i prolaz u narednu fazu takmičenja.

Iz kluba su već najavili da će narednih dana sesti za sto sa strategom crveno-belih kako bi ugovorili uslove za produžetak saradnje do 2020. godine. Prema najavama, Milojeviću bi trebalo da budu povećana primanja na godišnjem nivou kao nagrada za dobre rezultate kluba u prethodnom periodu.

Aktuelni ugovor ističe na kraju ove sezone, a gotovo je sigurno da u klubu nemaju nameru da se igraju sa sudbinom i čekaju leto kada će se možda javiti i ostali klubovi sa ponudama za Milojevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading