Murinjo spremio 30 miliona za igrača Bordoa

Autor:

Sport

17.12.2017

09:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze Murinjo, menadžer Mančester junajteda, mogao bi u januarskom prelaznom roku da pojača napada, prenose britanski mediji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Pst, pst, Malkome, dođi u Mančester" - Žoze Murinjo

Portugalac je odavno "bacio oko" na Brazilca Malkoma iz Bordoa, a prema raznim izvorima, transfer bi mogao da bude realizovan u januaru.

Murinjo će u narednom prelaznom roku imati oko 80 miliona evra za pojačanja, a vrednost Malkoma procenjuje se na oko 30 miliona.

"Crveni đavoli" su hteli još letos da dovedu krilnog igrača koji im je preko potreban, ali nisu uspeli u nameri da angažuju Ivana Perišića iz Intera. 

Kako je rečeno, Murinjo je impresioniran 20-godišnjim Brazilcem koji je ove sezone postigao sedam golova uz četiri asistencije za "Žirondince" u Ligi 1.

Murinjo je ove sezone najviše koristio Rašforda i Marsijala po krilima, kao i Španca Huana Matu. Janurski prelazni rok kreće prvog dana 2018. godine i završava se krajem meseca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading