Evo zbog čega su hrvatski huligani bili na derbiju: CILJ IZBACIVANJE PARTIZANA IZ EVROPE?

Autor:

Sport

17.12.2017

15:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatski huligani koji su izazvali incidente širom Beograda imali su skrivene namere, ali ne one koje su se pojavile u beogradskim medijima poslednjih dana. Poslednja verzija priče glasi da su Splićani izazivanjem masovnih incidenata želeli da skrenu pažnju UEFA i naknadno izdejstvuju izbacivanje Partizana iz Evrope.

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Hrvati želeli da ocrne Partizanove navijače pred UEFA

 „Jutarnji list„ pozivajući se na izvore bliske istrazi, navodi da razlog za izazivanje masovne tuče leži u navodno neisplaćenim provizijama dogovorenim prilikom transfera dvojice fudbalera Partizana u Seriju A!

Šestorica Splićana su sa namerom da izazovu incident stigli u Beograd, a zauzvrat su dobili ukupno 150.000 evra.

Sastanak je organizovan krajem prošle nedelje u jednom beogradskom hotelu, stoji u tekstu hrvatskog portala, uz napomenu da dobijene informacije nisu mogle da potvrde ni srpska ni hrvatska policija, jer je istraga u toku.

Crno-beli su već dužni niz godina pod prismotrom čelnika UEFA, pa bi i svaki incident, čak i van evropskih takmičenja mogao skupo da stoji beogradski klub, a računalo se da bi neredi većih razmera mogli da dovedu do suspenzije kluba iz Humske iz evropskih takmičenja.

Kako će i da li UEFA ovo uopšte uzeti kao otežavajuću okolnost Partizanu prilikom donošenja odluke najavljene za 5. januar zbog „rasističkih poruka“ tokom meča sa Jang Bojsom, videćemo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading