(VIDEO) Junajted gurnuo VBA ka ambisu!

Autor:

Sport

17.12.2017

16:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda ostvarili su novu pobedu u okviru 18. kola Premijer lige na gostovanju protiv Vest Bromviča čime su ostali na drugoj poziciji Premijer lige. Sa druge strane, VBA je pao u zonu ispadanja i očekuju ih teški dani u borbi za opstanak.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Junajteda rutinski odradili posao protiv VBA

"Crveni đavoli" su rešili čitav posao već nakon 35 minute igre kada su Lukaku, a zatim i Lingard postavili stvari na svoje mesto i krunisali bolju igru Murinjovih izabranika. 

Lukaku je iskoristio sjajan centaršut kolege iz napada Markusa Rašforda i zatim glavom pogodio za vođsvo gostiju. Nedugo zatim je Lingard udarcem sa ivice kaznenog prostora duplirao vođstvo Junajteda, uz malu pomoć jednog od igrača domaćih, od koga se lopta odbila u gol.

U nastavku je malo uzbuđenja doneo Geret Beri, koji je golom u 77. minutu smanjio prednost Mančestera na 1:2, ali "Vrećice" više od časnog poraza nisu mogle.

Junajted je i posle 18 kola ostao najbliži pratilac gradskog rivala Sitija, pošto sada zaostaju 11 bodova za četom Pepa Gvardiole.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading