TERI: Murinjov Čelsi bolji od ovog Sitija

Autor:

Sport

19.12.2017

10:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džon Teri, nekadašnji fudbaler Čelsija i legenda ovog kluba, smatra da je Čelsi iz sezone 2004/05 bio bolji tim od sadašnjeg Mančester sitija koji predvodi Pep Gvardiola.

RepublikaFoto: instagram.com/johnterry.26
Džon Teri

Mančester siti je ove sezone pobedio na 17 od 18 mečeva u Premijer ligi, obaraju sve rekorde ovog takmičenja i u ovom trenutku su apsolutni favoriti za osvajanje titule prvaka Engleske.

Teri je bio u sastavu kod Murinja u sezoni 2004/05 kada je oboren rekord po broju osvojenih bodova u jednoj sezoni Premijer lige, tada je Čelsi osvojio 95 bodova.

- Rekao bih da bi se timovi Čelsija iz sezona 2004/05 i 2005/06 borili sa ovim Mančester sitijem i da bi pobedili. Tačno je i ne bojim se to da kažem, oni imaju veći posed lopte, ali smo mi bili posebni. Spoljni igrači bi često išli napred, Makelele bi ostajao pozadi što je bilo odlično za nas štopere. Imali smo sjajne igrače, Drogba je pravio ogromnu razliku. Lampard je igrao "box to box", i on je bio sjajan - rekao je Džon Teri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading