Bez kazne za mančesterske klubove

Autor:

Sport

21.12.2017

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska asocijacija Engleske odlučila je da ne pokreće postupak protiv Mančester sitija i Mančester junajteda posle incidenata koji su se dogodiili unutar prostorija "Old traforda" nakon završetka mančesterskog derbija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinjo i Gvardiola

Nakon veoma bučnog slavlja koji je dopirao iz svlačionice Mančester sitija nakon pobede nad najvećim rivalom u gradskom derbiju, menadžer Junajteda, Žoze Murinjo nije mogao da sakrije svoju ljutnju pa je imao verbalni okršaj sa golmanom Sitija, Edersonom Moraešom, gde su na portugalskom razmenili nekoliko grubih reči.

Pomoćni trener Mančester sitija, Mikel Arteta završio je sa posekotinom glave, jer je ga je neko nepoznat pogodio plastičnom flašom.

Žoze Murinjo je održao normalnu konferenciju za medije posle utakmice, dok se Gvardiola izvinio protivnicima zbog velike buke, ali je dodao da su njegovi momci samo normalno proslavljali pobedu.

Pregledani su svi dokazi i ispitani svi svedoci, pa je Fudbalska asocijacija te zemlje odlučila da ne pokreće bilo kakav postupak protiv tih klubova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading