Tavamba opet sa Đurđevićem, OLIMPIJAKOS ODVODI PARTIZANOVOG ŠPICA!

Autor:

Sport

22.12.2017

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leandre Tavamba i Uroš Đurđević ponovo zajedno. Ali, nažalost po sve navijače Partizana, njih dvojica deliće fudbalski hleb u Olimpijakosu, umesto u Partizanu opet. Kamerunski špic jednom nogom se nalazi u velikanu iz Pireja.

RepublikaFoto: Starsport
Tavamba bi mogao da postane novi igrač Partizana u Olimpijakosu

Kršni golgeter crno-belih ima daleko najviše ponuda od svih igrača koji su trenutno u Humskoj 1, a jedna od najprimamljivijih koja stiže na adresu Partizana dolazi iz Atine.

Kontakti između klubova su već uspostavljeni, a uloga Darka Kovačevića mogla bi da se ispostavi ključnom u ovom transferu. On je jedan od razloga što crno-beli i Olimpijakos već duže vreme imaju sjajnu poslovnu saradnju, a ona bi mogla da se produbi odlaskom Tavambe u redove grčkog prvaka.

Prema nezvaničnim informacijama, Olimpijakos je spreman da plati za Tavambu gotovo isto koliko za Uroša Đurđevića - do 2,5 miliona evra.

U Humskoj se, barem za sada, ne izjašnjavaju o mogućnosti da njihov startni špic pređe u Grčku, pošto smatraju da bi mogli da izvuku i više od 2,5 miliona evra za robustnog napadača.

Ukoliko ode Leandre Tavamba, što je gotovo sigurno, Partizan će dovesti novog špica, iskusnog igrača, kako je najavio sportski direktor crno-belih Ivica Iliev.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading