ZIDAN: Nismo zaslužili, Madrid se nikad ne predaje

Autor:

Sport

23.12.2017

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener madridskog Reala Zinedin Zidan istakao je da prihvata odgovornost za poraz u Klasiku od Barselone 3:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zinedin Zidan

Katalonci su sva tri gola na Santjago Bernabeuu postigli u drugom poluvremenu i na odmor odlaze sa velikih 14 bodova prednosti u odnosu na aktuelnog šampiona Španije.

- Kako se osećam posle poraza od 3:0? Jako loše. Nismo zaslužili da izgubimo tako ubedljivo. Počeli smo sjajno, igrali smo dobro u prvom poluvremenu, imali šanse, da smo ih iskoristili sve bi bilo drugačije. I drugi deo smo startovali dobro, ali smo onda napravili defanzivne greške i primili gol. U nastavku je meč bio jako težak za nas - izjavio je Zidan posle meča.

Francuski stručnjak odgovornost za poraz pripisuje sebi i pruža punu podršku igračima.

- Ništa ne bih menjao, odluke donosim ja i spreman sam da preuzmem odgovornost. Način na koji smo izgubili nije dobar, ali stojim iza svojih igrača. Uradili su velike stvari do sada. Nećemo se predavati, moramo da se odmorimo i vratimo jači nego ikada. Madrid nikad ne odustaje, bez obzira na to šta se dogodi. Nije gotovo - dodao je Francuz.

Nastavak takmičenja u LaLigi zakazan je za šesti januar, a Real dan kasnije gostuje Selti u Vigu. Posle 17. kola Madriđani imaju 31 bod i zauzimaju četvrto mesto na tabeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading