(VIDEO) Lester izborio remi sa Junajtedom u poslednjem minutu

Autor:

Sport

23.12.2017

22:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Lestera i Mančester junajteda remizirali su 2:2 u poslednjem meču 19. kola Premijer lige, pošto je defanzivac domaćih Hari Megvajer postigao gol u 90+4. minutu.

RepublikaFoto: instagram.com/lcfc
Detalj sa meča

Visoki defanzivac je sjajno skočio na centaršut Olbrajtona i zatresao mrežu De Hee. Da sve bude značajnije za domaće, oni su do velikog boda došli sa igračem manje, pošto je u 73. minutu Amartiji dobio drugi žuti.

Domaći tim je došao u vođstvo u 27. minutu, posle loše intervencije odbrane Junajteda, Marez je uposlio Vardija, a ovaj preciznim udarcem doveo Lisice u vođstvo.

Do poluvremena, Junajted je uspeo da izjednači, Mata je iskoristio dodavanje Lingarda i preciznim udarcem kroz noge savladao Šmajhela.

Gosti iz Mančestera su do preokreta došli 20 minuta kasnije, a strelac je ponovo bio španski vezista. Ovoga puta, on je fantastično pogodio iz slobodnjaka sa dvadesetak metara.

Kad je Lester ostao bez Amartija, činilo se da je pobeda već upisana za goste, međutim, usledio je poslednji napad na meču i gol Megvajera, za veliko slavlje domaćih navijača.

U narednom kolu, Lester gostuje Votfordu, dok Junajted dočekuje Barnli.

 

 

 

OnOff

 

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading