POSEBNI ODLEPIO: Murinjo besneo na igrače posle remija sa Lesterom

Autor:

Sport

24.12.2017

10:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo bio je ljut na igrače posle remija sa Lesterom u 19. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Murinju je teško pao remi sa "lisicama"

Junajted je vodio 2:1 i imao igrača više, ali je primio gol u poslednjim sekundama utakmice.

- Promašili smo neverovatne šanse. Prilike koje je nemoguće propustiti. Taj gol Lestera i bod je bila samo akumulacija naših grešaka. Rekao sam igračima na poluvremenu da je ovo laka utakmica za pobeđivanje - rekao je Murinjo i nastavio:

- Kada na ovako teškom gostovanju odigraš nerešeno, moraš da budeš zadovoljan i prihvatiš taj bod. Međutim, mogu mirno da kažem da smo izgubili dva boda. Neki igrači su mladi i neiskusni pa imaju dečje reakcije i greške. Kako vreme prolazi, oni odrastaju i sazrevaju u fudbalskom i svakom drugom smilu. Međutim, imate igrače koji su uvek deca i ništa ne mogu da nauče. Smešno je šta su oni promašili.

Portugalac je posebno bio besan zbog primljenog gola u 94. minutu.

- To me je posebno naljutilo. Kod jednog prekida u finišu utakmice rekao sam Ešliju Jangu da organizuje odbranu, jer je Smoling bio povređen i nije mogao dobro da prati protivničke igrače. Rekao sam im šta moraju da urade, ali ne vredi. Da su me slušali, ne bismo primili taj gol - rekao je Murinjo.

Junajted je drugi na tabeli sa čak 13 bodova manje od prvoplasiranog Mančester sitija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading