ZVEZDA PRIREDILA SVOJE SLAVLJE U MILOJEVIĆEVU ČAST

Autor:

Sport

24.12.2017

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za najboljeg trenera u 2017. godini proglašen je trener Crvene zvezde Vladan Milojević. Milojević je za svega pola godine uspeo da postigne rezultate koje gotovo da niko nije očekivao.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela, Vladan Milojević i Zvezdan Terzić

 Fudbalski savez Srbije je na svečanosti u hotelu ''Crown Plaza'' proglasio najboljeg trenera i najboljeg fudbalera Srbije u 2017. godini.

Laureati su Vladan Milojević, odnosno Vladimir Stojković, ali čelni ljudi Crvene zvezde nisu prisustvovali ovom događaju.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Mitar Mrkela i Vladan Milojević

Tokom dana pojavljivale su se oprečne informacije, iz Zvezde tvrde da nisu pozvani, FSS je to negirano, ali bilo kako bilo, čelnici kluba iz Ljutice Bogdana su odmah po završetku svečanosti u organizaciji FSS organizovali poseban ručak u čast svog trenera kome je dodeljeno vredno priznanje.


- Uprava našeg kluba nije bila pozvana na svečanost, pa je u klubu odlučeno da se u čast trenera Milojevića organizuje poseban ručak na kojem je najboljem treneru u 2017. godini čestitano na velikom priznanju - navodi se, između ostalog, na sajtu Crvene zvezde.

Ovom svečanom ručku, uz Vladana Milojevića, prisustvovali su predsednik Svetozar Mijailović, generalni direktor Zvezdan Terzić, poslovni direktor Stefan Pantović, sportski direktor Mitar Mrkela...
 

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading