Ni godinu dana im nije potrajao: PSŽ ŽELI DA SE OTARASI DRAKSLERA!

Autor:

Sport

26.12.2017

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemački reprezentativac Julijan Draksler po svoj prilici će ove zime promeniti sredinu, nakon svega godinu dana u redovima PSŽ-a. On je prošlog januara stigao u francusku prestonicu za 36 miliona evra, a sva je prilika da će Arsenal biti njegova sledeća destinacija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Draksler se neće više zadržavati u Gradu svetlosti

"Tobdžije" se navodno raspituju za nemačkog reprezentativca, a iz 'Grada svetlosti' je stigao odgovor da je njegova cena 40 miliona funti.

U slučaju da Mančester Siti reši da kupi Aleksisa Sančeza u predstojećem prelaznom roku, Drakslerov transfer u Arsenal je sasvim realna opcija.

Iako "Sveci" ne računaju na njega, ne pada im na pamet da obore cenu za nemačkog reprezentativca, već će biti prilično uporni da od Arsenala iskamče barem cenu po kojoj su ga doveli pre godinu dana. Nemac je odigrao 16 od 19 mečeva u francuskom prvenstvu (najviše posle Edinsona Kavanija i golmana Areole), ali je samo 10 puta bio starter. U Ligi šampiona je počeo tri utakmice, a tri puta ušao sa klupe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading