Vazura: Ništa od Milenkovića ove zime!

Autor:

Sport

28.12.2017

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši štoper Partizana Nikola Milenković pre pola godine napustio je crno-bele i otišao u Fiorentinu, a već ove zime se pominjala mogućnost da se mladi štoper opet vrati u Humsku. Ipak, od toga nema ništa, tvrdi generalni direktor Miloš Vazura.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Milenković se ne vraća na zimu

Vazura je u izjavi za "SOS kanal" istakao da Fiorentina ne želi tako brzo da se odrekne momka za koga su letos izdvojili pozamašnu svotu novca.

- Fiorentina je dala mnogo novca za njega da bi ga sad puštala na pozajmicu. Nadam se da će se jednog dana vratiti. To je jedan od najboljih momaka koje sam upoznao u Partizanu i verujem da će se jednog dana vratiti ovde - rekao je Vazura.

Podsetimo, italijanski klub je sa crno-belima imao usmeni dogovor još od prošle zime na pravo preče kupovine Milenkovića, ovog leta su ga i odveli, ali se srpski štoper dosađivao na klupi italijanskog kluba sve do prošlog petka i utakmice sa Kaljarijem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading