Terzić otkrio šta je razlog efikasnosti Pešića: ZA SVAKI GOL I ASISTENCIJU DOBIJE 2.000 EVRA!

Autor:

Sport

30.12.2017

11:09 >> 11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić je u intervjuu za emisiju "Total Soccer" na SOS kanalu objasnio tajnu uspeha napadača Aleksandra Pešića protekle jeseni.

RepublikaFoto: Starsport
Pešiću brdo love zbog dobrih igara

Nakon gotovo izvesne prodaje Ričmonda Boaćija ove zime, Pešić će u drugom delu sezone morati da ponese još veći teret na svojim plećima.

Ipak, razlog njegove odlične forme, uz nesumnjivo fudbalsko znanje, po svemu sudeći, leži i u postupku generalnog direktora Zvezdana Terzića, što je i on sam potvrdio.

- Pešić ima od mene po 2.000 evra za svaki gol i svaku asistenciju. Zato ne treba da vas čudi što je toliko nesebičan - objasnio je Terzić razloge dodatne motivisanosti napadača Zvezde.

Kada se pogleda učinak Pešića od 17 golova i 11 asistencija u prvom delu sezone dolazi se do zaključka da je ofanzivni fudbaler bio dosta dobro finansijski nagrađen, ili ako ćemo tačno špic koji je došao u Zvezdu iz Tuluza ovog leta do sada je na konto svog dobrog učinka za ekipu inkasirao 56.000 evra!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading