Nema ih na Mundijalu, ALI ZATO ĆE IH PREDSTAVLJATI ČETVORICA SELEKTORA!

Autor:

Sport

30.12.2017

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine nije izborila plasman na Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, ali će zato naše komšije biti reprezentovane na Mundijalu sa čak četvoricom selektora na klupama nacionalnih timova!

RepublikaFoto: Starsport
Krstajić je jedan od selektora rođenih u BiH

To Bosnu stavlja na drugo mesto pošto je ispred jedino Argentina. Ova južnoamerička zemlja će imati petoricu na Mundijalu.

Naravno, među tom četvoricom veličanstvenih biće i naš novoizabrani selektor Mladen Krstajić, a u Bosni su još rođeni Zlatko Dalić (Hrvatska), Vahid Halihodžić (Japan) i Vladimir Petković (Sarajevo).

Dalić je rođen u Livnu, Krstajić u Zenici, Petković u Sarajevu i Halihodžić u Jablanici.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Petković će voditi Švajcarce na SP

Krstajić će u direktnom duelu sa Petkovićem, koji predvodi Švajcarsku, najverovatnije odlučivati o poziciji koja donosi osminu finala.

Što se tiče Argentinaca, tu su: Horhe Sampaoli (Argentina), Hose Pekerman (Kolumbija), Hektor Kuper (Egipat), Huan Antonio Pici (Saudijska Arabija) i Rikardo Gareka (Peru).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading