Kinezi razbijaju kasu zbog Prijovića!

Autor:

Sport

30.12.2017

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač PAOK-a Aleksandar Prijović velika je želja nekoliko kineskih klubova, prenose mediji iz Grčke i Poljske. Kinezi spremni da za našeg reprezentativca izdvoje između šest i sedam miliona evra!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Prijović ima priliku da zaradi najveće pare u karijeri

Dok Everton, Lids, Hadersfild i Barnli još opipavaju puls i ispituju teren, iz Poljske je lansirana informacija da nekoliko kineskih klubova žele Prijovića i da mu nude ugovor života. Tačnije, tri puta veću platu od one koju ima u Paoku. A ona iznosi nešto manje od 1.000.000 evra godišnje! 

PAOK je u Prijovićev ugovor uvrstio otkupnu klauzulu od 10 miliona evra, što za sada niko neće platiti, ali je jasno da je ponuda sa Dalekog istoka daleko izdašnija od one koju su nudili Englezi.

Kinezi, naime, računaju da bi sa uplatom od šest do sedam miliona evra smekšali stav Grka, dok se šuška da je Everton nudio manje para - približno četiri miliona evra!

Da bi priča bila jasnija, razlog zašto se poljski mediji toliko interesuju za Prijovićevu budućnost ne leži samo u činjenici da je srpski golgeter igrao za Legiju, već da tim iz Varšave od njegovog narednog transfera može da računa na još deset odsto. Jasno je da će velikan iz Varšave moći da računa na solidnu cifru u popunjavanju budžeta gde god Prijović da završi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading