Dobre partije se isplatile: ZVEZDIN ŠTOPER SE VRAĆA U FRANCUSKU?

Autor: hotsport.rs

Sport

01.01.2018

16:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivac Crvene zvezde Vujadin Savić odigrao je vrlo dobru polusezonu za klub sa "Marakane", a to nije promaklo ni klubovima sa zapada. Portal "HotSport" prenosi da bi Savić mogao vrlo brzo da se vrati u Francusu.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Savić (desno) ima jaku ponudu Liona

Savić je imao zapaženu ulogu u prolasku Crvene zvezde u 1/16-finala Lige Evrope, a posebno su upečatljive partije bile u pobedama nad Kelnom i remijem sa Arsenalom u Londonu.

Zvezdin štoper je kao vrlo mlad otišao u Bordo, gde nije uspeo da se izbori za adekvatnu priliku, pa se vratio u Srbiju da ponovo oživi karijeru i čini se da mu je uspelo u tome.

Sada se za njega interesuje Lion, kome je Savić posebno interesantan pošto ima francuski pasoš i ne bi se računao kao stranac u Ligi 1. Međutim, Zvezda će ostati bez nekolicine fudbalera ove zime, pa se čini da Savića neće prepuštati ni po koju cenu. A ukoliko mladi štoper ponovi i u prolećnom delu partije iz prvog dela sezone, onda nema sumnje da će mu cena na tržištu i dodatno skočiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading