Barselona dala Liverpulu PONUDU KOJA SE NE ODBIJA!

Autor:

Sport

03.01.2018

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naravno, u pitanju je brazilski vezista Felipe Kutinjo, koga Barselona već duže vreme pokušava svim silama da dovede. Liverpul je dugo odolevao, ali nakon poslednje gigantske ponude koja stiže sa Pirineja, izgleda da će Brazilac već u narednim danima da se preseli u Španiju.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vreme je za odlazak u Španiju: Felipe Kutinjo želi samo u Barsu

Barsa je za Kutinjovo obeštećenje ponudila čak 150 miliona evra, pa se čini da "Redsi" nemaju više razloga da zatežu, pošto su dobili ponudu o kakvoj su mogli samo da maštaju.

Kutinjo je na poslednjem prvenstvenom susretu protiv Barnlija odbio da igra za tim Jirgena Klopa, pošto želi da se što pre preseli u Barselonu, a njegova tvrdoglavost i izdašnost španskog tima doprineće da se brazilski vezista preseli iz Engleske u Španiju.

Kutinjo će postati treći najskuplje plaćeni fudbaler u istoriji, posle Kilijana Mbapea (Monako - PSŽ 180 miliona evra) i Nejmara da Silve (Barselona - PSŽ 222 miliona).

Kutinjo je od 2013. godine na Enfildu, a ranije je igrao za Inter, Espanjol i Vasko da Gamu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading