"Roso-neri" zagrizli za Srbina, Napoli voljan da ga pusti!

Autor:

Sport

03.01.2018

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski reprezentativac Nikola Maksimović ne uživa baš previše u Napoliju, pošto je ove sezone odigrao tek jedan meč u Seriji A. Za pojačanje koje je pre dve godine stiglo iz Torina to je svakako premalo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maksimović se nije naigrao u dresu Napolija

Njegovo nezadovoljstvo na krajnjem jugu Italije prepoznali su brojni klubovi Serije A, a u prvom redu jedan velikan - Milan.

Trener "roso-nera" Đenaro Gatuzo želi da što pre pojača ekipu, a to se pogotovo odnosi na njen defanzivni deo, koji ove sezone vrlo lako prima golove. Maksimović iz Napolija i Ico iz Đenove su prvi izbor Gatuza, a čini se da nema nekih većih prepreka za prelazak u Milan, ukoliko klub sa "San Sira" to ozbiljno bude želeo.

Italijanski list "Korijere delo Sport" podseća da je Napoli platio Torinu za Maksimovića 25 miliona evra, ali srpski štoper je ove sezone odigrao samo jednu utakmicu u Seriji A.

Trener Napolitanaca Marucio Sari više poverenja ima u Kalidua Kulibalija i Raula Albiola, kao i u Vlada Kirikeša, pa se sve više spominje da bi Maksimović u januaru mogao da ode, a Kjevo i Sasuolo žele to da iskoriste.

Milan je, prema nekim navodima, voljan i da trejduje Musakija, ili Zapatu u zamenu za Maksimovića i određenu svotu novca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading