Prijović rešeta mreže u Grčkoj, NAŠ NAPADAČ NA VRHU LISTE STRELACA!

Sport

06.01.2018

17:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović bio je dvostruki strelac u pobedi njegovog PAOK-a nad Levadiakosom 5:0 i na taj način je postao najbolji strelac grčkog šampionata.

RepublikaFoto: twitter.com/Football League Zone
Prijović skrenuo pažnju na sebe

Fudbaleri PAOK-a nisu imali milosti prema Levadiakosu i sa pet golova su ih poslali kući u meču 16. kola prve lige Grčke.

Naš Aleksandar Prijović je blistao, pošto je zatresao mrežu dva puta i to u 57. i 89. minutu sa bele tačke. Na taj način je Prijović stigao do osmog gola u sezoni i izbio na prvo mesto liste strelaca.

PAOK je ovom pobedom barem za kratko pretekao Olimpijakos na čelu tabele, koji svoj meč treba da igra sa danom zakašnjenja.

Podsetimo, za Prijovića se ozbiljno interesuju klubovi iz Engleske Lids, Vulverhempton i Everton, kao i nekoliko timova iz Kine. Poslednji u nizu se javio lider "Čempionšipa" (druge lige Engleske) Vulverhempton koji nudi između 4,5 i 5 miliona za našeg napadača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading