Milojević otkrio: KO DOLAZI U ZVEZDU, a za koga nema para

Autor: Blic

Sport

08.01.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević je u razgovoru za "Blic" otkrio ko će biti prvo pojačanje kluba ove zime, ali je izjavio da Mirko Ivanić iz BATE Borisova sigurno neće obući crveno-beli dres.

RepublikaFoto: Starsport
Milojević: Bena sam trenirao u Panioniosu, on je sjajan

U poslednjih nekoliko nedelja više se pričalo o tome ko će napustiti Crvenu zvezdu ovog prelaznog roka, mada se neka imena već duže vreme pominju kao potencijalna pojačanja za klub.

Šef stručnog štaba Vladan Milojević je otkrio za dnevni list "Blic" da bi napadač El Fardu Ben sa Komorskih Ostrva, koji je do nedavno bio u Olimpijakosu, mogao da bude prvo pojačanje kluba.

- Ben bi bio pravo pojačanje jer igra na više pozicija u ofanzivnom redu. U Panioniosu sam ga forsirao na krilu i odigrao je fenomenalno. Rođen je u Francuskoj, a kada mi je rekao da igra za reprezentaciju Komorskih Ostrva, mislio sam da me zeza. Tražio sam mu da mi na karti pokaže gde se nalazi njegova zemlja. On je tamo prva zvezda. Ne samo da je kvalitetan igrač, već i ljudski utiče na pozitivnu atmosferu u svlačionici - istakao je Milojević za "Blic".

Što se tiče veziste BATE Borisova Mirka Ivanića, koji se dugo spominjao kao velika želja svih u klubu, jasno je da Zvezda nema finansijskih sredstava da dovede crnogorskog reprezentativca u klub. Pogotovo nakon dobrih partija u Ligi Evrope ove jeseni, koje su zapazili još neki inostrani klubovi.

- Skup je to igrač za nas, a u Srbiji ima mnogo interesantnih imena koja bih voleo da vidim na prozivci 9. januara - istakao je Milojević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading