Česi zacrtali prvu želju, SPARTINA OFANZIVA NA KANGU!

Autor:

Sport

03.01.2018

11:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobre partije Crvene zvezde na evropskoj sceni čine i fudbalere kluba vidljivim u okvirima širim od Srbije i regiona, pa nije ni čudo što se gotovo za svakog igrača javlja barem po jedan zainteresovani kluba. A Gejlor Kanga je pored Boaćija igrač koga mnogi žele, imuna nije ni praška Sparta.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Kanga daje igri Zvezde poseban ton

Kanga je sa Zvezdom u kvalifikacijama za Ligu Evrope dva puta slavio protiv Sparta, a češki velikan tada je imao prilike da se na delu uveri u sve fudbalske kvalitete Gabonca.

Česi pisu da Sparta iz Praga želi Kangu, ali bi morali baš mnogo da se "isprse" da bi privoleli i Zvezdinu upravu i igrača da ga dovedu u prestonicu Češke.

Međutim, Zvezda ima plan da novim ugovorom obaveže sjajnog kreatora igre i zadrži ga barem još šest meseci u Beogradu, kako bi mu cena nakon novih partija u Ligi Evrope dodatno porasla.

Prelazni rok je tek počeo, ima vremena na pretek da vidimo šta će se dogoditi sa Kangom, odnosno da li će i on povući nogu ove zime.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading