Ričmond Boaći - Šta je realnost, a šta su nagađanja?

Autor:

Sport

03.01.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Već duže vreme se raspredaju priče o odlasku Ričmonda Boaćije iz Crvene zvezde, a u moru medijskih pisanja čini se da su neke opcije ipak daleko realnije od ostalih.

RepublikaFoto: Starsport
Boaći do kraja možda i ostane u Zvezdi

Pojedini britanski mediji ponovo su zatalasali javnost, pre svega srpsku, vešću da menadžer Čelsija Antonio Konte želi napadača Crvene zvezde kao "bek-ap" varijantu za Alvara Moratu, a tvrdnja je potrkrepljena podatkom da menadžer Čelsija dobro poznaje Boaćija iz Italije.

Iako zvuči prilično zanimljivo, ova opcija je trenutno i najnerealnija, kao i ona da bi napadač iz Gane mogao da ode u kijevski Dinamo kao podrška za prvog špica Emenikea. Možda bi se Boaći nekako i uklopio u stil igre ukrajinskog velikana, ali činjenica da bi Zvezdin špic bio onemogućen da nastupa za Kijevljane u Ligi Evrope je ipak prevelika prepreka realizaciji transfera.

Francuski Ren i dalje participira kao najozbiljnija opcija za Ričmonda Boaćija. Član Lige 1 spreman je da plati oko 8.000.000 evra za napadača iz Gane, a reklo bi se da jedinu konkurenciju Renu za sada prave bogati klubovi iz Kine koji nisu na listi Boaćijevih prioriteta.

Iz Engleske je stigla i vest da bi Vest Bromvič Albion bio rad da otkupi ugovor Zvezdinog špica. Iako interesovanje kluba iz Birmingema deluje daleko realnije, još uvek nema nagoveštaja da bi ova opcija mogla da bude realizovana. "Vrećice" se trenutno nalaze u zoni ispadanja u Premijer ligi i moraće vrlo dobro da izvagaju sve opcije u vezi sa dolascima igrača ove zime kako bi se iskobeljali iz neugodne pozicije.

Boaći sigurno neće žuriti sa odabirom nove sredine, a nije sasvim isključeno ni da ipak ostane u Beogradu do kraja ove sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading