Grci odali priznanje Vladanu Milojeviću!

Autor:

Sport

08.01.2018

17:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na adresu fudbalskog kluba Crvena zvezda stigao je dokument u kojem se pominje trener Vladan Milojević. Evo o čemu se radi.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Pisano priznanje za stratega Zvezde Vlaana Milojevića

Lepa vest stigla je danas na adresu Ljutice Bogdana 1a direktno iz Grčke i to u vidu dokumenta koji je potpisao Sindikat profesionalnih fudbalera Helenske republike.

Tiče se šefa stručnog štaba Crvene zvezde Vladana Milojevića, ali nije u pitanju ništa što bi navijače trebalo da brine.

Naprotiv, fudbalski klub Crvena zvezda obavešten je da je aktuelni trener crveno-belih Vladan Milojević proglašen jednim od tri najbolja trenera u Grčkoj tokom sezone 2016/2017.

RepublikaFoto: crvenazvezdafk.com
Vladan Milojević

Šef stručnog štaba vicešampiona Srbije našao se među trojicom najboljih trenera u izboru profesionalnih igrača grčke fudbalske lige.

Vladan Milojević je u prethodnoj sezoni vodio atinski Panionios sa kojim je osvojio 52 boda i završio takmičenje na petom mestu grčke Super lige.

Ovo je drugo priznanje koje je Vladan Milojević dobio tokom tekuće zime. Podsećamo da je po završetku jesenjeg dela prvenstva u Super ligi proglašen za najboljeg trenera prvog dela domaćeg šampionata.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading