Zvezda ozbiljno zagrizla za Aleksića

Autor:

Sport

09.01.2018

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih dana u vezu sa Crvenom zvezdom povezuje se ime Danijela Aleksića. On je bio velika nade srpskog fudbala, a tokom boravka u Vojvodini mnogi su mu prognozirali blistavu karijeru.

RepublikaFoto: instagram.com/danijel_aleksic_best
Tekst potpisa

Aleksić je posle odlaska iz Novog Sada lutao i nije uspeo da dokaže sav svoj potencijal. U Đenovi nije uspeo da se dokaže, pa je nakratko zablistao u nemačkom Grojter Firtu, onda je u Sent Etjenu opet pao u drugi plan, potom sličan epilog i u poljskom Lehu, a pravi potez napravio je prelaskom u švajcarski Sent Galen pre tri godine.

Tu je došao do izražaja, pokazao svoj potencijal, ali sada Crvena zvezda želi da ga potpuno preporodi, da zablista punim sjajem, baš kao što je letos učinila sa Nemanjom Radonjićem koji takođe ima ogrman potencijal, ali prethdnih godina nije uspevao da ga i pokaže.

Danijel Aleksić sada već ima 26 godina, u punoj je igračkoj snazi i na Marakani su procenili da bi mogao da bude odlično pojačanje u ofanzivnoj liniji tima, pogotovo ako Kanga ove zime ode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading