Ren se okrenuo Prijoviću, ne žele Boaćija?

Autor:

Sport

09.01.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Prijović je odličnim partijama ove sezone privukao pažnju mnogih klubova. Za njega su interesovanje pokazale ekipe sa Ostrva, ali kako stvari stoje, izgleda da će korpulentni napadač karijeru nastaviti u Renu.

RepublikaFoto: twitter.com/Football League Zone
Aleksandar Prijović

Francuski klub je bio najzainteresovaniji da u svoje redove dovede špica Crvene zvezde Ričmonda Boaćija. Nudio je Ren crveno-belima sedam miliona evra, a klub iz Ljutice Bogdana je tražio milion više.

Pojavile su se informacije da se francuski prvoligaš okrenuo drugim rešenjima i da će pokušati da angažuje reprezentativca Srbije Aleksandra Prijovića.

RepublikaFoto: Starsport
Ričmond Boaći

PAOK je odredio cenu za njega, pustiće ga za četiri miliona evra, ali je Ren ponudio 500.000 evra više.

Tim iz Soluna je sve to prihvatio, samo se čeka da srpski "Ibra" utanači uslove sa Renom i postane novi član ovog francuskog kluba.

Podsetimo, Prijović se nalazi u odličnoj formi, na poslednja dva meča je postigao četiri gola i ne čudi što je privukao pažnju mnogih klubova.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading