Barsa gospodar zimskog prelaznog roka!

Autor:

Sport

11.01.2018

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barselona je maestralno odradila prelazni rok!

RepublikaFoto: instagram.com/ivanrakitic
Fudbaleri Barselone

Barselona je veliki dobitnik prelaznog roka.

Naime, posle dolaska Kutinja, stigao je i Jeri Mina, kolumbijski štoper se iz Palmeirasa preselio u Kataloniju, biće četvrti štoper, transfer sa bonusima košta 12 miliona evra, tek par manje će Barsa dobiti od kineskog Hebeija za Havijera Maskerana koji napušta klub.

Ipak, najbolja vest za finansijskog direktora Oskara Graua je dogovor Arde Turana sa Basašehirom, njihov trener Avči je potrudio da će se legenda turskog fudbala vratiti u domovinu, na pozajmicu sa obaveznim otkupom na kraju sezone, od 15 miliona evra.

RepublikaFoto: twitter.com/TinoasprillaH
Jeri Mina - novi defanzivac Barselone

Klub iz Istanbula će plaćati i astronomsku platu koju je Arda ima do 2019. u Barsi, što će osloboditi Katalonce i njihov platni fond, pretpostavlja se za dovođenje Grizmana u junu.


Dodajmo da ovo nije sve što se tiče odlazaka, Delofeu je u Italiji, pregovara sa Napolijem i taj transfer je blizu, a opcija je i Sevilja, a Andre Gomeš i pored loših odnosa sa Mesijem neće napustiti klub, ostaje do leta.

Umesto njega odlazi Rafinja koji je blizu Intera, mada ima ponude iz PL.

I na kraju Aleiš Vidal koji čeka povratak u Sevilju, Katalonci će popustiti, smanjiti cenu na 6 miliona, iako su ga Andalužanima platili 17, pa se očekuje da se desni bek vrati na "Pishuan" u narednim danima.

Slobodno možemo da kažemo, Barsa je praktično uradila sve što je htela i maestralno odigrala u ovom prelaznom roku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading