Spartak pojačava "večite", ali i klubove u Portugalu

Autor:

Sport

11.01.2018

13:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici Spartaka iz Subotice, trećeplasiranog tima na tabeli posle jesenje polusezone, završavaju transfere za četvoricu standardnih prvotimaca

RepublikaFoto: instagram.com/fcspartaksubotica
Detalj sa okupljanja fudbalera Spartaka iz Subotice

Subotičani će znatno oslabljeni ući u nastavak sezone i borbu za mesto koje vodi u Evropu, ali će finansijski obezbediti stabilnost kluba za naredni period.

- Imamo baš dosta ponuda, videćemo u narednih nekoliko dana gde će ko otići. Zasad je izvesno da će Nemanja Ćalasan i Aleksandar Radovanović u Portugal. Ne bih baš govorio klubove, da ih malo držimo u tajnosti - kaže za "Informer" Dragan Simović, predsednik Spartaka.

Poznato je da ponovo jedan od "plavih golubova" završiti u Zvezdi - levi bek Stefan Hajdin.

- Hajdin je interesantan Zvezdi, to bi trebalo isto da bude regulisano - istakao je Simović.

A, neizvesno je još da li će pojačanje iz Spartaka dobiti i Partizan. Najviše ponuda Subotičani imaju za Đorđa Ivanovića.

- Svakako najinteresantniji igrač je Ivanović, za njega je stiglo najviše ponuda. Hoće ga i Partizan, ali i neki strani klubovi. Izvagaćemo i on i mi šta je najbolje i tako ćemo i da postupimo - zaključio je Dragan Simović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading