Partizan dobio i drugo pojačanje u istom danu!

Autor: prva.rs

Sport

11.01.2018

16:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je tokom dana na stadionu u Humskoj promovisan Slobodan Urošević iz Napretka, crno-beli su ugovorili i drugi transfer. Partizan će od proleća biti jači za najkorisnijeg fudbalera prvog dela Super lige Đorđa Ivanovića iz Spartaka.

RepublikaFoto: Tanjug/Jaroslav Pap
Ivanović će narednih dana biti predstavljen u Humskoj

Ivanović će potpisati višegodišnji ugovor vredan 10.000 evra mesečno, saznaje TV Prva. Nezvanično, Spartak je imao bogatiju ponudu slovačkog Slovana iz Bratislave, ali je ipak prodao Ivanovića srpskom šampionu.

Ivanović igra na poziciji ofanzivnog veziste, a tokom jesenjeg dela sezone je postigao 11 golova na 21 utakmici. Ovo skoro sigurno znači da će Partizan uskoro prodati Leandrea Tavambu, za koga postoje ponude nekoliko klubova iz Serije A, u prvom redu Kjeva i Kaljarija.

Partizan je u pregovorima sa još nekoliko fudbalera, a glavna imena koja se provlače kroz medije su Radosav Petrović i Saša Zdjelar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading