Đorđe Ivanović izričit: HOĆU SAMO U PARTIZAN, ništa drugo me ne zanima!

Autor:

Sport

12.01.2018

16:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vezni fudbaler subotičkog Spartaka Đorđe Ivanović, koji je proglašen za najboljeg fudbalera Super lige prethodne jeseni, poručio je za novosadski "Dnevnik" da ga zanima samo prelazak u Partizan, te da odlazak u inostranstvo ne dolazi u obzir.

RepublikaFoto: fkspartak.com
Ivanović (desno) poručio da samo odlazak u Partizan dolazi u obzir

Tokom jučerašnjeg dana je objavljena vest da je Spartak pustio Ivanovića u Partizan, ali je ubrzo stigao i demanti iz Subotice. Klub sa severa Bačke je čak tvrdio da je poljska Legija već završila dobar deo posla u vezi sa transferom, ali je sam fudbaler sve to opovrgao.

- Voleo bih da već u ovom prelaznom roku odem iz Subotice, a moja želja je da obučem dres Partizana. Već dva puta su se našli ljudi iz crno-belog tabora i Spartaka, ali nisu pronašli zajednički jezik po pitanju obeštećenja koje bi pripalo mom sadašnjem klubu. Nadam se, ipak. da će, do toga doći u danima koji slede. Partizan je u fokusu mog interesovanja, jer mislim da u timu iz Beograda mogu da se izborim za svoje mesto. Naravno, velika mi je želja i da igram Evropu, tako da dilemu nemam. Znam za ponude nekih inostranih klubova, ali se valjda i ja nešto pitam... - rekao je Ivanović novosadskom "Dnevniku".

Na pitanje novinara da li bi mu i odlazak u Poljsku doneo napredak u karijeri, Ivanović je rekao da ga ne interesuje samo novac, već i unutrašnje zadovoljstvo.

- Džaba je da dobijem i džak novaca, ako me to neće učiniti srećnim i ako mi neće omogućiti da idem ka ostvarenju svojih snova. Pitanje je, uz to, da li bih tamo negde mogao odmah da igram, ili bih morao da čekam i da se borim za pravu priliku, bez garancije da ću u toj borbi uspeti. Želim da idem korak po korak u izgradnji karijere i siguran sam da bi mi prelazak u Partizan to omogućio i da bi za mene bio pun pogodak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading