Turci se otvaraju, TAVAMBA USKORO U GEZTEPEU!

Autor:

Sport

15.01.2018

10:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba nalazi se na izlaznim vratima Humske već duže vreme, a sada su glavni u igri za njegov potpis Turci. Ekipa Geztepea želi da snažnog kamerunskog fudbalera dovede što pre, a čini se da od svih ponuda za Partizanovog špica ova zaista jeste najkonkretnija.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Tavamba: Odlazim samo u slučaju ponuda iz Engleske, ili Nemačke

Geztepe je nedavno napustio najbolji strelac Adis Jahović, pa Turci užurbano traže igrača koji će nadomestiti njegov odlazak.

Geztepe je u proteklom periodu pojačanja već tražio među "večitim rivalima". Prvo su želeli Gejlora Kangu koji ih je početkom januara odbio, a potom i Marka Jevtovića iz Partizana. Reč je o klubu koji je jedan od bogatijih u Turskoj. a u tom timu već nastupaju Adama Traore, Andre Kastro, Joan Gufran…

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev nedavno je izjavio da je Tavamba dostigao vrhunac što se tiče igara u crno-belom dresu i da je sada idealan trenutak da ga klub proda i nešto zaradi na njemu.

Tavamba je, sa druge strane, istakao da je zadovoljan statusom u klubu, da mu se ne žuri u inostranstvo, kao i da će razmišljati o odlasku samo u slučaju ponuda iz Premijer lige, ili Bundeslige.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading