FSS raskida ugovor sa "Umbrom", NOVI SPONZOR OBLAČI "ORLOVE" U RUSIJI!

Sport

15.01.2018

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na narednoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije trebalo bi da bude usvojena odluka po kojoj Mladen Krstajić i zvanično postaje selektor našeg tima, a biće i rešeno ko će od sponzora obući našu selekciju na predstojećem Mundijalu, pošto je ugovor sa proizvođačem opreme "Umbro" istekao i neće biti produžen.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Krstajić i zvanično postaje selektor

Doskorašnji vršilac selektorske dužnosti Mladen Krstajić označen je kao prvi kandidat za preuzimanje nacionalnog tima tako da bi na ovonedeljnoj sednici IO FSS trebalo samo da zvanično dobije podršku i stupi na dužnost.

Pored ovoga biće odlučeno i ko će umesto "Umbra" biti tehnički sponzor na sledećem Svetskom prvenstvu u Rusiji. Dva imena su u opticaju, a pominje se da će to biti nemački proizvođači opreme "Adidas", ili "Puma".

Pregovori FSS sa oba proizvođača su u završnoj fazi i svečano predstavljanje nove opreme naše fudbalske selekcije moglo bi da bude upriličeno za oko dve nedelje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading