"Delije" još uvek prozivaju Toleta: DA SU BOLJE RADILI, MOŽDA BI I UZELI NEKU TITULU!

Autor: Sportski žurnal

Sport

30.12.2017

11:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić izjavio je za "Sportski žurnal" da ga navijači Crvene zvezde i dalje prozivaju kada ga vide na ulici, zbog navodno lošeg tretmana prema crveno-belima dok je on bio na čelu FSS.

RepublikaFoto: Starsport
Karadžić: Zvezdaši me prozivaju i na odmoru

Karadžić kaže da je i dalje u kontaktu sa ljudima iz čelne kuće fudbala, ali da više pažnje posvećuje svom privatnom biznisu.

- Nikad nisam bio u većoj aktivnosti. Fudbala imam onoliko koliko mi je potrebno. U kontaktima sam sa ljudima iz saveza i klubova. Što se tiče privatnog posla, tu sam se izuzetno angažovao zbog dešavanja u firmi, i pokušavam da stabilizujemi verujem da će sledećih šest meseci sve doći na svoje - rekao je Karadžić za "Sportski žurnal".

Bivši predsednik FSS se osvrnuo i na poslednja prepucavanja večitih rivala u javnosti.

- Ti klubovi uvek imaju iste ciljeve i ambicije, da osvoje titulu. Na tom putu, ako im ne ide, spremni su da možda i nerealno sagledavaju stvari. Rivalitet je potreban i ne vidim u tome poseban problem. Rivalstvo u fudbalu nije loše - smatra bivši predsednik FSS.

Karadžić je dodao da ga neki navijači Crvene zvezde i sada prozivaju kada ga sretnu na ulici, a otkrio je da su ga neki vređali čak i dok je bio na odmoru.

- Imam ja tih prozivki i danas kad izađem na ulicu i kad sretnem zvezdaše na moru i kopnu... Srećem se sa prozivkama i sada. Zvezda je u moje vreme uvek imala dobar tretman. Da je imala bolji tim i bolje radila, osvajala bi titule i u tom periodu - poručio je Tole na kraju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading