KOSOVIĆ: Vratiću se duplo jači!

Autor:

Sport

15.01.2018

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prošla su četiri meseca kako je Nebojša Kosović povredio prednje ukrštene ligamente i kao posledica svega usledila je operacija u Rimu i duga pauza.

RepublikaFoto: pictaram.life/fkpartizan_news
Nebojša Kosović

Kosović se priključio ekipi na zvaničnoj prozivci u petak 12.januara na SC Partizan – Teleoptik.

- Divan je osećaj vratiti se na teren i ponovo biti sa mojim saigračima. Iskreno, mnogo sam se uželeo fudbala i jedva čekam da upišem prve minute - rekao je Kosović za sajt kluba i opisao osećaj po povratku na teren po prvi put:

- Kada sam izašao prvi put na teren bio sam kao malo dete. Šutirao sam loptu dva sata u gol! Zaista sam se mnogo uželeo. 


Straha od nove povrede još uvek se nije potpuno oslobodio. 

- Tačno je prošlo 4 meseca , krenuo sam da radim sa ekipom normalno sve stvari osim igranja na dva gola. Fali omi jš malo da se oslobodim straha da bih mogao da krenem sa igrom. Ali sve je to normalan proces i siguran sam da će i to brzo doći - dodao je Kosović. 

Tokom oporavka je radio sa Androm Milutinovićem, sprema za Viktoriju Plzenj, ali početkom marta očekuje povratak u formu. 

- Spremaću se za utakmicu sa Viktorijom Plzenj kao da treba da igram , ali idem polako, neću žuriti. Početak marta bi trebalo da bude to to - ističe Kosović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading