Zvezda dobila jaku ponudu iz Turske za Boaćija!

Autor:

Sport

16.01.2018

16:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je dobila novu ponudu za fudbalera iz Gane Ričmonda Boaćija. U Ljutice Bogdana je stigao primamljiv predlog od strane tamošnjeg aktuelnog prvaka Bešiktaša.

RepublikaFoto: Tanjug/Dimitrije Goll
Boaći je i dalje u crveno-belom, samo je pitanje do kada

Bešiktaš je spreman da izdvoji šest miliona evra za najboljeg strelca crveno-belih, a na potezu je rukovodstvo kluba iz Ljutice Bogdana.

Bešiktaš već duže vreme prati Boaćija, njegovi navijači su već i napravili klip na "Jutjubu" kojim su poželeli dobrodošlicu napadaču Crvene zvezde, ali je tek sada stigla prva konkretna ponuda za njega.

Pored giganta iz Istanbula interesovanje su pokazali i još neki klubovi, poput Rena, Čelsija, VBA, ali je posle današnje zvanične ponude jasno da crveno-beli skoro sigurno ostaju bez golgetera. Kao zamena već je stigao Ben iz Olimpijakosa, koji može da igra i na krilnoj poziciji, a blizu mesta prvog napadača je Aleksandar Pešić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading