Filmska priča na Apeninima: JUVE TRAŽI IGRAČA KOME JE KIM DŽONG UN "AGENT"!

Autor:

Sport

17.01.2018

21:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kvang Song Han trenutno nastupa za italijanskog drugoligaša Peruđu u Seriji B, a njegove dobre partije oduševile su sve na Apeninima. Iza ovog fudbalera krije se vrlo zanimljiva priča.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Iza Hana krije se zanimljiva priča

Na 17 utakmica dao je sedam golova pa ga traže brojne ekipe, a da je u Italiji tražen pokazao je i poziv za gostovajne u legendarnu emisiju "La Domenica Sportiva".

Sve je bilo dogovoreno da gostuje, ali u poslednjem momentu je otkazao i to nakon poziva saradnika Kim Džong-una, predsednika Severne Koreje.

- Nazvao ga je neki tip, navodno jedan od ministara, i rekao mu da ne sme da se pojavi na televiziji. Pregovori nisu bili mogući jer je on želeo  da razgovara isključivo sa Hanom. Neverovatno, oni ne dopuštaju svojim igračima da se pojavljuju na televiziji u stranim zemljama - rekao je Peruđin predsednik Masimiliano Santopadre.

Ali, to nije sve. Ne samo da severnokorejski režim ne dopušta igračima intervjue nego im navodno uzima i celu platu. Prema tamošnjim zakonima, svaki građanin Severne Koreje koji zarađuje u inostranstvu dužan je predati svojoj vladi.

Hana želi Juventus, ali će se čekati zeleno svetlo Kim Džong-una.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading