Počeli pregovori Čelsija i Rome, NAPADAČ BIH PRED "STAMFORD BRIDŽOM"?

Autor:

Sport

18.01.2018

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bosanski napadač Edin Džeko tema je pregovora Rome i Čelsija, a strelac 12 golova na 26 utakmica za rimsku "Vučicu" ove sezone mogao bi u narednim nedeljama da obuče plavi dres.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Da li će Roma ostati bez prvog strelca?

Menadžer Čelsija Antonio Konte očajnički želi da pojača konkurenciju u napadu, pošto prvi špic Alvaro Morata već šest utakmica posti pred protivničkim golom, a ni ostalim "plavcima" u napadu ne ide najbolje.

U istom kontekstu dosad se pominjao i napadač Zvezde Ričmond Boaći, koji je već sarađivao sa Italijanom na "Čizmi".

Čelsi je ranije razgovarao sa Vest Hemom oko potencijalnog dogovora oko Endija Kerola, ali čelnici londonskog kluba ipak žele stalno rešenje za napadača čija vrednost ne bi premašila 20 miliona funti.

Džeko je prošle sezone bio prvi strelac Serije A sa 29 postignutih golova, a pored njega Čelsi se interesuje i za Emersona Palmijerija, koji igra na poziciji levog beka i klub iz Londona će pokušati da ih obojicu dovedu u paketu.

Mediji u Italiji, međutim, vrlo su skeptični kad je reč o Džekovom odlasku u Čelsi jer bi "Vučica" ostala bez vodećeg napadača u nastavku sezone u italijanskoj Seriji A.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading